Midden in de natuur

Zoek je de rust en ruimte om te komen tot goede ideeën en sterke besluiten? Dan zit je goed in De Werelt. Een inspirerende vergaderlocatie met een prachtig natuurgebied als achtertuin. Je hebt beschikking over 15 flexibele vergaderzalen, voorzien van audiovisuele middelen. Ontspannen of netwerken? Dat kan in de loungeruimte, aan de bar, in ons restaurant of buiten op het terras in bosrijke omgeving!

De Werelt beschikt over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en gastvrij bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heb jij als organisator slechts één aanspreekpunt! 

Vergaderen Lunteren? Onze medewerkers denken graag met je mee over de vergaderopstelling, zaalinrichting en culinaire & technische invulling van jouw bijeenkomst. 

Vergaderlocatie Veluwe met overnachtingen? Geen probleem! Blijf overnachten in een van de 127 hotelkamers. De kamers hebben allen daglicht en zijn voorzien van een douche, wastafel, toilet, wifi en veelal met televisie.

Je boekt al een eenpersoonskamer vanaf €86,50 en een tweepersoonskamer vanaf €122,-. Inclusief een heerlijk ontbijt natuurlijk. Zo maak je de volgende dag een effectieve herstart van jouw vergadering!

Check beschikbaarheid

Je vergadert nog effectiever als alles op culinair gebied klopt. Daar zorgen wij voor. Van het eerste kopje koffie tot een gezonde en veelzijdige lunch. 's Avonds nog even door vergaderen? Dan serveren we tussendoor een heerlijk diner of buffet! Congrescentrum De Werelt heeft een eigen keuken met veel mogelijkheden. We werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. Vergaderen Veluwe.

"De aanpak is persoonlijk, de service professioneel en men denkt graag mee over de meest optimale invulling".

Netherlands Ecological Research Network (NERN) organiseert al een decennium lang cursussen, workshops en congressen bij De Werelt.

Vrijblijvend adviesgesprek / rondleiding

author 

 

Claudius van de Vijver

Vide 1
Aziëzaal
Vide 2
Zaal 10
Vide 1 - 2

Zalenoverzicht

Vergaderlocatie Veluwe met 15 multifunctionele ruimtes waarin tal van opstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Bekijk alle vergaderzalen

Inspirerend vergaderen op de Veluwe?

Offerte aanvragen