Trouwarrangement

De Werelt introduceert een speciaal arrangement inclusief overnachting met vrienden en familie. Alles op één locatie; van ceremonie, naar receptie en borrel, tot een gezamenlijk diner en feest! Leuk aan dit pakket: Iedereen kan blijven slapen. Is dat niet te gek?

Trouwceremonie 
Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. Bij goed weer kan dit buiten, tussen de bomen, en bij slecht weer doen we dit in een trouwzaal binnen. Wij verzorgen een correcte trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie.

Receptie en diner
Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Feestavond
Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur. Optioneel is er de mogelijkheid tot het serveren van een late night snack.

Overnachten
Een bruiloft bij De Werelt boek je inclusief overnachting. Voor het bruidspaar is er een riante bruidssuite inclusief jacuzzi met uitzicht op het bos. De volgende dag sluit je met al je gasten de bruiloft af na het ontbijt. Gezellig toch!

LET OP: Honden zijn niet toegestaan in Hotel De Werelt.

Nu boeken Vraag om advies