Afrikazaal

Grote subzaal (238m²) met uitzicht op de bossen. Een rustige en tegelijkertijd inspirerende setting voor een vergadering, workshop, brainstormsessie en meer.

Lees meer
Amerikazaal

Sfeervolle zaal (175 m²) met een hoog plafond (4,6 meter). Dat geeft een ruimtelijk gevoel. Ideaal voor vergaderingen, presentaties of break-outsessies.

Lees meer
Aziëzaal

Multifunctionele, lichte ruimte (200 m²) die zich onder meer leent voor presentaties, break-outsessies en vergaderingen. Je kunt hier tal van opstellingen realiseren.

Lees meer
Europazaal

Moderne en grote (400m²) congreszaal, voor je keynotesessies, presentaties, discussies en andere plenaire congresonderdelen. Natuurlijk met state-of-the-art techniek.

Lees meer
Zaal 1

Lichte en moderne zaal die zich goed leent voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere compacte meetings of programmaonderdelen.

Lees meer
Zaal 2

Moderne, lichte en flexibel in te richten subruimte (45 m²). Handig als je met een klein gezelschap de diepte in wilt gaan!

Lees meer
Zaal 1 + 2

Combineer Zaal 1 + 2 en er ontstaat een lichte, middelgrote subzaal (100 m²) die van alle gemakken voorzien is. Ideaal voor presentaties, brainstorms, trainingen of workshops.

Lees meer
Zaal 3

Multifunctionele zaalverhuur Lunteren waar trainingen, cursussen en workshops goed tot hun recht komen. Handig als je met een kleiner gezelschap de diepte in wilt gaan!

Lees meer
Zaal 4

Brainstormen, vergaderen, trainen? In deze multifunctionele subzaal kunnen we iedere setting voor je realiseren. En als je meer ruimte nodig hebt, trekken we zaal 3 en 4 er moeiteloos bij.

Lees meer
Zaal 5

Moderne, lichte en flexibel in te richten subruimte. Handig als je met een klein gezelschap de diepte in wilt gaan!

Lees meer
Zaal 6

Moderne en lichte trainings- en vergaderruimte met een oppervlakte van 35m². Vanuit de zaal heb je een prachtig uitzicht over de Veluwse bossen.

Lees meer
Zaal 7

Moderne en lichte trainings- en vergaderruimte met een oppervlakte van 35m². Vanuit de zaal heb je een prachtig uitzicht over de Veluwse bossen.

Lees meer
Zaal 8 + 9

Brainstormen, vergaderen, trainen? In deze multifunctionele subzaal kunnen we iedere setting voor je realiseren.

Lees meer
Zaal 10

Compacte zaal voor bijvoorbeeld een break-outsessie, workshop of cursus. De zaal ligt op de eerste etage en is goed bereikbaar per lift.

Lees meer
Zaal 11

Moderne en ruime vergaderzaal (50 m²) met een mooie daglichtinval. De ruimte beschikt over airconditioning.

Lees meer
Zaal 12

Een multifunctionele subruimte op de eerste verdieping. Handig voor een vergadering, brainstormsessie of training. De zaal is voorzien van airconditioning.

Lees meer
Zaal 11 + 12

Groter vergadergezelschap of extra ruimte nodig voor een training, cursus of presentatie? Combineer zaal 11 en zaal 12 en er onstaat een multifunctionele ruimte van circa 100 m2.

Lees meer
Zaal 13

Multifunctionele en centraal gelegen subzaal op de begane grond. Bij grote bijeenkomsten ook handig in te zetten als secretariaats- of backstageruimte.

Lees meer

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?