4

Informatie over de Coronamaatregelen

Ondanks de aangescherpte maatregelen kun je verblijven in het hotel.

Ontbijt is momenteel beschikbaar als take away, welke u bij mooi weer op het terras kunt nuttigen. Vanaf 5 juni is het terras de gehele week geopend vanaf 12.00 – 22.00 uur.

Ook onze Bistro is vanaf 5 juni geopend van woensdag t/m zondag voor lunch, borrel en diner van 11.30 – 22.00 uur. Op maandag en dinsdag is lunch en diner beschikbaar via take away.

Van de wellness, zwembad, sportruimte en klimwand kan er nog geen gebruik gemaakt worden totdat de Coronamaatregelen versoepelen. 

Alle informatie voordat je boekt

Kamers

ACTIE: overnacht in mei met 50% korting!

Niets maakt het leven zoveel lichter dan een leeg hoofd en een uitgerust lijf. Daarom vind je in De Werelt 125 hotelkamers met heerlijke matrassen om in weg te dromen. Start de dag met verse koffie en een heerlijk ontbijt om vervolgens er op uit te trekken. Ga je voor een frisse boswandeling? Weg stress, welkom dag!

Bekijk de kamers

Arrangementen

Haal alles uit jouw verblijf in hotel De Werelt. Maak een natuurexcursie over de Veluwe, bootcamp of mediteer in het bos. Pak een mountainbike mee en verken de gave single tracks in de omgeving. Of leef je uit op onze stormbaan en klimwand. Welk arrangement geeft jou nieuwe energie?

Bekijk de arrangementen

Faciliteiten

Jouw me-time? Die wordt nog beter met de luxe faciliteiten van De Werelt. Geniet van een lunch of diner in het restaurant, waar we de lekkerste ingrediënten uit de streek op je bord toveren. Borrel in de loungebar, bij de haard of op het terras. Ontspan in de sauna of neem een duik in het zwembad. Welkom in De Werelt!

Boek direct