4

Informatie over de Coronamaatregelen

Ondanks de aangescherpte maatregelen kun je verblijven in het hotel.

Totdat de Coronamaatregelen versoepelen is het restaurant, terras en de bar tijdelijk gesloten. Wel zijn ontbijt, lunch en diner (beperkt) beschikbaar via take away.

Ook van de wellness, zwembad, sportruimte en klimwand kan er nog geen gebruik gemaakt worden.

Alle informatie voordat je boekt

Kamers

Niets maakt het leven zoveel lichter dan een leeg hoofd en een uitgerust lijf. Daarom vind je in De Werelt 125 luxe hotelkamers om van te dromen, allemaal standaard inclusief ontbijt. Tel de sterren vanaf je premium matras, terwijl de frisse boslucht je kamer binnen glipt. De volgende morgen begin je de dag met verse koffie, een heerlijk ontbijt en een paar baantjes in het zwembad. Of ga je voor een frisse boswandeling? Weg stress, welkom dag!

Bekijk de kamers

Arrangementen

Haal alles uit jouw verblijf in hotel De Werelt. Maak een natuurexcursie over de Veluwe, bootcamp of mediteer in het bos. Pak een mountainbike mee en verken de gave single tracks in de omgeving. Of leef je uit op onze stormbaan en klimwand. Welk arrangement geeft jou nieuwe energie?

Bekijk de arrangementen

Faciliteiten

Jouw me-time? Die wordt nog beter met de luxe faciliteiten van De Werelt. Geniet van een lunch of diner in het restaurant, waar we de lekkerste ingrediënten uit de streek op je bord toveren. Borrel in de loungebar, bij de haard of op het terras. Ontspan in de sauna of neem een duik in het zwembad. Welkom in De Werelt!

Boek direct