De Werelt wordt verbouwd

De verbouwing
Twee maanden geleden zijn de werkzaamheden van start gegaan. Het centrum wordt vernieuwd naar een stijl passend bij deze tijd. De buitengevel van het pand is volledig gerenoveerd. Vaste gasten zullen bij binnenkomst gelijk opmerken dat de entree is veranderd. Deze nodigt nu veel meer uit en is een stuk gastvrijer, als organisator heb je de beschikking over een open receptie! Binnen zijn de plafonds verhoogd en oogt het centrum een stuk ruimer. 
 

Interieur
Ook het interieur van het centrum was toe aan vernieuwing. In de hal en in de zalen is het tapijt vervangen. De zalen worden volledig gerenoveerd en beschikken over een vernieuwd interieur. Tevens worden deze uitgerust met nieuwe multimediatechnieken. Zo hangen er nieuwe beeldschermen en hebben gasten de beschikking over nieuwe beamers. Ook de keuken, het restaurant en de loungeruimte zijn in een nieuw jasje gestoken.

Duurzaamheid
Het aspect duurzaamheid stond centraal tijdens de verbouwing. Alle gebruikte materialen beschikken over een duurzaamheidskenmerk. In het gehele pand is de frisse luchttoevoer verbeterd, door het aanbrengen van een energiezuinig aircosysteem! Tevens bestaat de gehele verlichting in het congrescentrum vanaf nu uit ledlampen, om zo het energieverbruik laag te houden. Deze energie wordt straks opgewekt door de zonne-panelen op het dak!

Jouw bedrijfsevenement in een volledig gerenoveerd congrescentrum? Neem contact op voor meer informatie!

 

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

Adviesgesprek / Rondleiding

Waarom De Werelt in Lunteren

  • Voor kleine en grote groepen 10 tot 600 personen

  • Diversiteit aan ruimtes 15 flexibele zalen

  • Overnachten 127 hotelkamers

  • Voldoende parkeergelegenheid 400 parkeerplaatsen

  • Horeca en recreatie mogelijkheden Restaurant, bar, lounge en diverse terrassen

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen