Stream Studio

Ga online voor het grote podium!
Wil je jouw training of cursus voortaan online geven? Sta je voor de kick-off van een groot project en wil je iedereen meenemen? Of denk je na over een webinar of een virtual event voor collega’s of klanten? Als straks alle online ogen op jou gericht zijn, zit je net even prettiger in een professionele ingerichte studio. Perfect voor een webinar, presentatie of workshop!

Een kant-en-klare studio voor jou
In de Stream Studio beschik je over een fijne ruimte voor jouw uitzending of opname. De camera is perfect gepositioneerd, de verbinding stabiel en het geluid luid én duidelijk. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te gaan zitten. Zo ga je met een comfortabel gevoel ‘live’. Met ons handige panel neem je overigens je vergadering makkelijk op, zo kun je je presentatie later nog eens nasturen. 

Inhoud:
- Plug & Play pakket
- Een professionele PTZ broadcast camera in Full HD
- Professionele streamingcomputer & monitor 
- Twee draadloze microfoons met headset 
- Fijn ingerichte ruimte 
- Centraal in Nederland 
- € 500,- ex. BTW

Super safe
Versoepelen de maatregelen? Overweeg dan om (meer) mensen fysiek toe te laten op het evenement. Om uw evenement veilig te laten plaats vinden kunnen wij onze technische medewerkers en de bezoekers van de studio vooraf testen op locatie voor slechts €15,- per persoon. Ook kunnen we mondkapjes en alcoholspray uitdelen bij de ingang.

Even sparren? Bel direct naar 088 000 1586.

Risicovrij boeken? 
Voor slechts 2% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?
De Stream Studio is in samenwerking met Next Venue ontwikkeld. Bekijk hier alle beschikbare studioconcepten voor online en hybride evenementen. Advies nodig of kunnen wij met je meedenken? Wij zetten graag onze ervaring in bij het organiseren van een online evenement. Neem contact met ons op voor advies!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

Adviesgesprek / Rondleiding

Waarom de Stream Studio?

  • Webinar, presentatie, workshop

  • Plug & play

  • Centraal in het land

  • Super safe

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen