Rabobank stoomt haar gasten klaar voor de toekomst

Informatief avondcongres
Rabobank Gelderse Vallei en Vallei en Rijn ontvingen ruim 250 klanten tijdens een inspiratievol avondcongres in Congrescentrum De Werelt. Het thema van de avond was ‘klaar voor de toekomst’ en specifiek georganiseerd voor starters in de woningmarkt. Vraagstukken over vermogensbeheer, het kopen van een huis en geld lenen werden uitgebreid behandeld. Verschillende sprekers en specialisten kwamen aan het woord, ook werden diverse workshops en speeddates georganiseerd om kennis uit te wisselen.

  

Inspireren
Naast de sessies werden de bezoekers geïnspireerd door verschillende sprekers. Trendwatcher Kevin Wijers vertelde meer over zijn project ‘De Wereld Rond in 80 dagen’ en hoe hij anders kijkt naar dingen doen zoals we ze nu doen. Hij gaf de bezoeker mee dat je ook op een andere manier naar zaken in het leven kunt kijken; zoals wonen en werken. Cabaretier Guido Weijers sloot de avond af en gaf een masterclass geluk. Hierin legde hij op een humoristische manier uit wat succes, geld en geluk met elkaar te maken hebben.

 

Tot in de puntjes verzorgd
Tussen de sessies en presentaties door ontbrak het de gasten aan niets en konden zij genieten van heerlijke hapjes en drankjes. We kunnen dan ook terugkijken op een geslaagd evenement waarbij de gasten met veel informatie en inspiratie naar huis zijn gegaan.

Wil je jouw evenement ook organiseren in de Werelt?

Vraag vrijblijvend een offerte aan Neem contact op

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

Aanmelden voor de inspiratietour

Waarom De Werelt in Lunteren

  • Voor kleine en grote groepen 10 tot 600 personen

  • Diversiteit aan ruimtes 15 flexibele zalen

  • Overnachten 127 hotelkamers

  • Gratis parkeren 400 parkeerplaatsen

  • Horeca en recreatie mogelijkheden Restaurant, bar, lounge en diverse terrassen

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen