Eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren! 

Samen het jaar goed afsluiten
Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterende bedrijfsborrel voor het eigen personeel? Begin op tijd met het organiseren van je eindejaarsevenement en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsevenement is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te blikken op komend jaar. Of je je eindejaarsevenement of nieuwjaarsreceptie nu met collega's of met relaties viert; in de schitterende omgeving van evenementenlocatie De Werelt in Lunteren wordt het sowieso een gezellige avond! Deze locatie is geschikt van 50 tot 600 personen en beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Kickstart in het nieuwe jaar
Na een ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Om er vervolgens gezamenlijk een gezellige avond van te maken! Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit als bijvoorbeeld een buiten barbeque? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor jouw eindejaarsevenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op Meer over De Werelt

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

Neem contact op

Waarom De Werelt in Lunteren

  • Voor kleine en grote groepen 10 tot 600 personen

  • Diversiteit aan ruimtes 15 flexibele zalen

  • Overnachten 127 hotelkamers

  • Eigen parkeerplaatsen 400 parkeerplaatsen

  • Horeca en recreatie mogelijkheden Restaurant, bar, lounge en diverse terrassen

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen