Hoe voorkom je dat je heisessie in het water valt?

Werk en avontuur met elkaar combineren is helemaal van nu! De lente is in aantocht en dat maakt de klassieke heisessie nog aantrekkelijker. Heerlijk met je team de natuur in en genieten van licht, zonneschijn en alle andere pracht die de lente ons biedt. Buiten vergaderen is ontzettend leuk maar ook erg weerafhankelijk. Hoe voorkom je dat je heisessie in het water valt?

De heisessie
Een heisessie vormt de uitgelezen kans om de dagelijkse sfeer te doorbreken. Je begeeft je met je team in een andere, prikkelarme, omgeving. Ondanks dat het woord hei anders doet vermoeden, hoeft een heisessie absoluut niet plaats te vinden op de hei. Een neutrale plek buiten de reguliere kantoormuren met weinig afleiding voldoet al. En dat kan met slecht weer uitkomst bieden!

Boek een locatie met mogelijkheden
Genieten van frisse buitenlucht met mooi weer is heerlijk! Maar als het weer tegenzit, is het fijn dat je het team (en de baas; want er zijn kosten gemaakt) niet hoeft teleur te stellen en het uitje toch door kan gaan. De Werelt is een locatie gelegen in de bossen van Lunteren met fantastische buitenmogelijkheden. Maar ook bij regen, wind of hagel biedt deze locatie mogelijkheden. Zo zijn er verschillende grote zalen met een Werelds thema, die een prachtig uitzicht bieden op de bossen. Zo kun je ook met slecht weer het buitengevoel beleven.

Meerdaagse sessie
Belangrijker dan vergaderen in de buitenlucht is dus het bieden van een nieuwe omgeving. Maar het is toch wel erg lekker als er tenminste een sessie in de buitenlucht kan plaatsvinden! Een heisessie hoeft natuurlijk niet maar een dag te duren. Door er een meerdaags evenement van te maken heb je meer kans op mooi weer! Onze locatie De Werelt heeft 127 comfortabele hotelkamers waar je gasten kunnen overnachten. Daarnaast beschikt de locatie over alle faciliteiten zoals catering en hoogwaardige techniek om jouw heisessie comfortabel te laten verlopen.

Wil je op korte termijn een weerbestendige heisessie organiseren bij De Werelt? Maak kennis met onze arrangementen!

Neem contact op Ontdek onze arrangementen

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

Adviesgesprek / Rondleiding

Waarom De Werelt in Lunteren

  • Voor kleine en grote groepen 10 tot 600 personen

  • Diversiteit aan ruimtes 15 flexibele zalen

  • Overnachten 127 hotelkamers

  • Voldoende parkeergelegenheid 400 parkeerplaatsen

  • Horeca en recreatie mogelijkheden Restaurant, bar, lounge en diverse terrassen

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen