Sfeervol evenement op 1,5 meter; zo fix je dat!

Tot 100 personen mogen we weer en dat is fijn! Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om het 1,5 meter evenement veilig en sfeervol te vullen!

Lees meer
Goed voorbereid nieuwe fase in

Kennis uitwisselen, netwerken en na afloop gezellig borrelen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. Check hier hoe het werkt!

Lees meer
Het garantiefonds voor evenementen

De Werelt is aangesloten bij het garantiefonds van Next Venue. Ontdek hoe het werkt en verzeker je van zekerheid!

Lees meer
Hoe voorkom je dat je heisessie in het water valt?

De lente is in aantocht en dat maakt de klassieke heisessie nog aantrekkelijker. Hoe voorkom je dat je heisessie in het water valt?

Lees meer
Creatieve catering op locatie

De lekkerste lunch en het uitgebreidste ontbijt; dat komt van De Werelt! Chefkok Ronald zwaait de scepter in de keuken en vertelt graag meer over de creatieve catering in Congrescentrum De werelt.

Lees meer
Hoe stimuleer je netwerken tijdens je event?

Waarom een evenement bijwonen? Onder andere om te netwerken, nieuwe contacten te ontmoeten en meer te leren van deskundigen. Lees hier hoe je dat aanpakt!

Lees meer
Rabobank stoomt haar gasten klaar voor de toekomst

Rabobank Gelderse Vallei en Vallei en Rijn ontvingen ruim 250 klanten tijdens een inspiratievol avondcongres in Congrescentrum De Werelt.

Lees meer
Hoe krijg je meer mensen naar je evenement? 6 cruciale tips

Het doel van ieder evenement: zo veel mogelijk bezoekers. Er zijn online diverse tips te vinden, maar deze kende je vast nog niet.

Lees meer
De Werelt wordt verbouwd

Congrescentrum De Werelt wordt momenteel compleet gerenoveerd, klaar voor het nieuwe seizoen!

Lees meer
Vergaderen in de natuur

Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer mensen dichter bij de natuur staan dit een positief effect heeft op het stressgehalte.

Lees meer
Nieuwe website voor De Werelt

Congrescentrum De Werelt is in een nieuw jasje gestoken met een nieuw logo en website.

Lees meer
Hoe promoot je jouw evenement?

De datum is vastgelegd. De locatie is geboekt. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat de aanmeldingen binnenstromen. Wij geven je must do’s voor een volgeboekt evenement!

Lees meer
Ontdek onze arrangementen

De Werelt is een veelzijdige locatie voor vergaderingen en congressen voor groepen van 4 tot 600 personen. Ontdek nu onze voordelige arrangementen.

Lees meer
10 tips voor een succesvol event

Hoe organiseer je een succesvol evenement waar bezoekers nog lang over napraten? Lees onze tips die ervoor zorgen dat je inspanningen beloond worden.

Lees meer
Eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Lees meer

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen