Eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Lees meer
Hoe stimuleer je netwerken tijdens je event?

Waarom een evenement bijwonen? Onder andere om te netwerken, nieuwe contacten te ontmoeten en meer te leren van deskundigen. Lees hier hoe je dat aanpakt!

Lees meer
Hoe krijg je meer mensen naar je evenement? 6 cruciale tips

Het doel van ieder evenement: zo veel mogelijk bezoekers. Er zijn online diverse tips te vinden, maar deze kende je vast nog niet.

Lees meer
De Werelt wordt verbouwd

Congrescentrum De Werelt wordt momenteel compleet gerenoveerd, klaar voor het nieuwe seizoen!

Lees meer
Vergaderen in de natuur

Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer mensen dichter bij de natuur staan dit een positief effect heeft op het stressgehalte.

Lees meer
Chefkok Ronald aan het woord

De lekkerste lunch en het uitgebreidste ontbijt; dat komt van De Werelt! Chefkok Ronald zwaait de scepter in de keuken en vertelt graag meer!

Lees meer
Nieuwe website voor De Werelt

Congrescentrum De Werelt is in een nieuw jasje gestoken met een nieuw logo en website.

Lees meer
Hoe promoot je jouw evenement?

De datum is vastgelegd. De locatie is geboekt. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat de aanmeldingen binnenstromen. Wij geven je must do’s voor een volgeboekt evenement!

Lees meer
Ontdek onze arrangementen

De Werelt is een veelzijdige locatie voor vergaderingen en congressen voor groepen van 4 tot 600 personen. Ontdek nu onze voordelige arrangementen.

Lees meer
10 tips voor een succesvol event

Hoe organiseer je een succesvol evenement waar bezoekers nog lang over napraten? Lees onze tips die ervoor zorgen dat je inspanningen beloond worden.

Lees meer

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen