De Werelt wordt verbouwd

Congrescentrum De Werelt, gelegen in de bosrijke omgeving van Lunteren, was toe aan vernieuwing. Op dit moment zijn de mannen van de bouw hard aan het werk, om in fases het centrum op te knappen. De verbouwing verloopt voorspoedig en het nieuwe centrum wordt nog voor het nieuwe seizoen opgeleverd. Helemaal klaar voor jouw bedrijfsevenement!

De verbouwing
Twee maanden geleden zijn de werkzaamheden van start gegaan. Het congrescentrum was deels verouderd en toe aan een opknapbeurt. Het centrum is dan ook compleet vernieuwd en verbouwd naar een stijl meer van deze tijd. Zo is de buitengevel van het pand volledig gerenoveerd en is er meer hout toegevoegd aan de uitstraling van het centrum, volledig in lijn met de bosrijke omgeving. Bij binnenkomst zal je ook gelijk opmerken dat de entree is veranderd. De entree nodigt veel meer uit en oogt gastvrijer ten opzichte van hoe het was, als organisator heb je nu de beschikking over een open receptie. Wel zo fijn bij het ontvangen van jouw gasten. Binnen zijn de plafonds verhoogd en oogt het centrum veel ruimer. Er is een vide gebouwd, waardoor er een goed uitzicht ontstaat op de lagere verdieping ontstaat. Ideaal voor het pauze momentje tijdens jouw evenement. En dat is nog niet alles!

Interieur
Ook het interieur van het centrum is vernieuwd. De acht deels verouderde sub-zalen waren toe aan vernieuwing. De zalen zijn volledig gerenoveerd en beschikken nu over een interieur passend bij deze tijd. Tevens zijn de zalen uitgerust met nieuwe multimediatechnieken. Zo hangen er in alle zalen nieuwe beeldschermen en hebben gasten de beschikking over nieuwe beamers. Ook zijn de bar, het restaurant en de keuken op de schop gegaan. De uitstraling van de bar is vernieuwd en past meer bij de uitstraling van een congrescentrum. In het restaurant is er meer ruimte gecreëerd, waardoor de ruimte nu ook te gebruiken is voor standhouders. En dat is nog niet alles! In het gehele pand is de frisse lucht toevoer verbeterd door een nieuwe aircosysteem, waardoor de temperatuur in het centrum goed te beheersen is.

Duurzaamheid
Bij de verbouwing is er ook rekening gehouden met het aspect duurzaamheid. Alle gebruikte materialen, zoals de verf, het hout beschikken over een duurzaamheidskenmerk. Ook bestaat de gehele verlichting in het congrescentrum uit ledlampen. Om zo het energieverbruik laag te houden. Jouw bedrijfsevenement straks in een volledig gerenoveerd congrescentrum? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

Adviesgesprek / Rondleiding

Waarom De Werelt in Lunteren

  • Voor kleine en grote groepen 10 tot 600 personen

  • Diversiteit aan ruimtes 15 flexibele zalen

  • Overnachten 127 hotelkamers

  • Gratis parkeren 400 parkeerplaatsen

  • Horeca en recreatie mogelijkheden Restaurant, bar, lounge en diverse terrassen

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen