Alle comfort voor jouw gasten

Organiseer je een meerdaags congres? Of wil je vergaderen en overnachten? Dat kan in congreshotel De Werelt met 127 comfortabele hotelkamers. Hierdoor zijn ze geen reistijd kwijt en staan ze de volgende dag uitgerust in de startblokken. Bovendien kun je zo 's avonds langer door met het programma. Willen jouw gasten er toch even tussenuit? Dan vind je in onze achtertuin het mooiste natuurgebied van Nederland!

De Werelt beschikt over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heb jij als organisator van een bijeenkomsten slechts één aanspreekpunt!

Onze medewerkers denken graag met je mee over de locatie-indeling, zaalinrichting en de culinaire & technische invulling van jouw meerdaagse bijeenkomst. 

De Werelt beschikt over 127 stijlvolle hotelkamers. Alle kamers hebben daglicht en zijn voorzien van een douche, wastafel, toilet, wifi en veelal met een televisie. Jouw gasten kunnen 's avonds netwerken aan de bar of bijpraten in onze comfortabele loungeruimte. 's Ochtends serveren we een uitgebreid ontbijt, waarna iedereen met frisse energie aanhaakt voor een nieuwe congresdag! 

Check beschikbaarheid

Als organisator zorg je dat jouw bijeenkomst meerdere dagen inspireert. Diezelfde variatie mag je van ons op culinair gebied verwachten. We zorgen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt met heerlijke koffie, gezonde lunches, aangeklede borrels en smakelijke dinerbuffetten of uitgeserveerde diners. Elke dag anders, maar steeds excellent. Congrescentrum De Werelt heeft een eigen keuken met veel mogelijkheden. We werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten.

"De samenwerking is professioneel, maar heeft ook een persoonlijk karakter."

Het tweedaags Siméacongres maakt al tientallen jaren gebruik van de faciliteiten van congrescentrum De Werelt.

Vrijblijvend adviesgesprek / rondleiding

 

Marianne Verdaas - de Kuijer

Europazaal
De Werelt Lunteren_dec2018-49.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-50.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-51.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-56.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-59.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-40.jpg
De Werelt.jpg

Zalenoverzicht

Congrescentrum De Werelt beschikt over 15 multifunctionele ruimtes waarin tal van opstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Vergaderen en overnachten bij congres hotel De Werelt?

Offerte aanvragen