Stream Studio

De geschikte studio voor jouw uitzending of opname. De camera is perfect gepositioneerd, de verbinding stabiel, het geluid luid én duidelijk. Ga online voor het grote podium! Wil je jouw training of cursus voortaan online geven? Sta je voor de kick-off van een groot project en wil je iedereen meenemen? Of denk je na over een webinar of een virtual event voor collega’s of klanten? Als straks alle online ogen op jou gericht zijn, zit je prettiger in een professionele ingerichte studio. Perfect voor een webinar, presentatie of workshop!

Een kant-en-klare studio voor jou

In de Stream Studio beschik je over een fijne ruimte voor jouw uitzending of opname. De camera is perfect gepositioneerd, de verbinding stabiel en het geluid luid én duidelijk. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te gaan zitten. Zo ga je met een comfortabel gevoel ‘live’. Met ons handige panel neem je overigens je vergadering makkelijk op, zo kun je je presentatie later nog eens nasturen. 

Laagdrempelig, een goede prijs en vooral niet te ingewikkeld.

Inhoud Steam Studio:

- Plug & Play pakket
- Een professionele PTZ broadcast camera in Full HD
- Professionele streamingcomputer & monitor 
- Twee draadloze microfoons met headset 
- Fijn ingerichte ruimte 
- Centraal in Nederland 
- € 500,- ex. BTW

Super safe

Versoepelen de maatregelen? Overweeg dan om (meer) mensen fysiek toe te laten op het evenement. Om uw evenement veilig te laten plaats vinden kunnen wij onze technische medewerkers en de bezoekers van de studio vooraf testen op locatie voor slechts €15,- per persoon. Ook kunnen we mondkapjes en alcoholspray uitdelen bij de ingang. 

Risicovrij boeken?

Voor slechts 5% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

De Stream Studio is in samenwerking met Next Venue ontwikkeld. Bekijk hier alle beschikbare studioconcepten voor online en hybride evenementen. Advies nodig of kunnen wij met je meedenken? Wij zetten graag onze ervaring in bij het organiseren van een online evenement. Neem contact met ons op voor advies!

  • Deel dit bericht