Stilzitten tijdens een meeting? Nee!

Organiseer je een congres, symposium, heidag of meeting midden in het bos? Maak dan ook gebruik van die prachtige omgeving. Ga voor een lekker actief programma en wissel kennis- en inspiratiesessies af met één van de vele outdoormogelijkheden van De Werelt!

Brainstormen tussen de bomen
De beste ideeën doe je vaak buiten op. Duik daarom in groepjes het bos rond De Werelt in. Lekker brainstormen terwijl je ondertussen wandelt: dat zorgt voor ontzettend veel energie en creativiteit. Wil je een flipover mee het bos in? Geen probleem!

Bekijk alle arrangementen

Teambuilding op de klimwand
Op het terrein van De Werelt vind je een outdoor parcours met onder andere een stormbaan en klimwand. Ideaal voor een actieve workshop of een break-outsessie waarin je werkt aan het groepsgevoel. Welk team gaat het snelst over de hindernissen?

Mountainbiken in het bos
Stap maar op! We hebben namelijk een groot aantal mountainbikes klaarstaan voor jouw gasten. Kies voor een ontspannen rit door de Veluwse bossen of daag elkaar uit op de speciale mountainbikeroute met snelle kombochten, pittige klimmen en golvende single tracks.

Workshop wandeling
Kennis overdragen kan ook prima in de buitenlucht. Wat dacht je van een programma met een mooie wandelroute, waarbij je op de route stoppunten maakt voor bijvoorbeeld workshops of kennissessies? Met zo’n 135 hectare aan bos voor de deur heb je alle ruimte voor een inspirerend outdoor programma.

Samen het hoofd leegmaken
Bootcampen, yoga, mindfullness; het buitenterrein van De Werelt biedt je alle ruimte voor activiteiten om je hoofd helemaal leeg te maken. Zodat je daarna weer volop nieuwe informatie tot je kunt nemen tijdens de volgende kennissessie. Wist je trouwens dat we ook een eigen bezinningspad hebben?

Eten in de buitenlucht
Mmm… Lekker lunchen op een boomstronk, borrelen tussen de bomen of barbecuen op het terras. De chef-koks van De Werelt zorgen dat jij en je gasten in de buitenlucht genieten van de beste hapjes, drankjes en gerechten uit de streek!

Misschien heb je zelf nog veel betere ideeën of speciale wensen voor een actief programma. Bespreek ze gerust met één van onze adviseurs. We helpen je graag om een verrassend en inspirerend evenement te organiseren!

Neem contact op