Open dag voor bruidsparen

Op zondag 25 september 2022 organiseert trouwlocatie De Werelt in Lunteren tussen 11:00 uur en 16:00 uur een open dag speciaal voor aanstaande bruidsparen. Op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor een meerdaagse bruiloft? Meld je aan en ontdek een schitterende trouwlocatie aan de rand van de Veluwe als decor voor jullie grote dag!

De Veluwe als decor voor een weekendbruiloft

De Werelt is één van de meest romantische trouwlocaties van Midden Nederland. Deze trouwlocatie ligt aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland, namelijk de Veluwe. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door deze officiële trouwlocatie en ontdek je of De Werelt bij jullie perfecte plaatje past. Natuurlijk ontvangen wij jullie deze dag met een glaasje bubbels en staan onze weddingsadviseurs klaar om meer te vertellen over de mogelijkheden voor het vieren van jullie weekendbruiloft!

Aanmelden open dag

Een bruiloft midden in de bossen, dit was onvergetelijk!

Trouwen in de bossen

Deze schitterende trouwlocatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag inclusief overnachting; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond waarbij je gewoon kan blijven slapen! Ga voor een weekendbruiloft maak van jullie bruiloft een mini-vakantie en blijf samen met je gasten overnachten in één van de 125 hotelkamers. Als bruidspaar slaap je dan natuurlijk wel in de bruidssuite. Deze is onder meer voorzien van een eigen jacuzzi, waar je met champagne bubbelt en de mooiste momenten van de dag nog een keer samen bespreekt terwijl je uitkijkt op de bossen. Je slaapt in een kingsize bed en geniet 's ochtends van een romantisch ontbijt op jullie kamer! Romantiek gegarandeerd.

Bekijk de bruidssuite Een compleet trouwarrangement

Liever op een andere dag bezichtigen?

Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 23 oktober 2022
- Zondag 20 november 2022

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk. Onze weddingadviseurs plannen graag een persoonlijke afspraak met je om deze trouwlocatie in het groen te laten zien. Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk ook deze locaties:
Oude Magazijn
Centaal Ketelhuis
Kasteel De Schaffelaar
Oranjerie Hydepark
Kasteel Duurstede
De Veenderhoeve
- Hoeve Sparrendam

Neem contact op
  • Deel dit bericht