Goed voorbereid de nieuwe ‘oude’ fase in

Kennis uitwisselen, netwerken en na afloop gezellig borrelen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. De evenementenbranche is klaar voor de nieuwe situatie: evenementen waarbij mensen toch samenkomen. Natuurlijk is het weer even schakelen, maar inmiddels is De Werelt zo ingericht dat de veiligheid gewaarborgd is zonder in te leveren op beleving!

Een veilig evenement mét beleving

Om het maximale uit jouw evenement te halen heeft De Werelt zijn eigen veilige en unieke concept uitgewerkt. Zo kunnen we van jouw evenement een bijzondere ervaring te maken voor de gasten. Er zijn tekeningen gemaakt van opstellingen waarbij je overal in de locatie, op elk moment van de dag, de veiligheid naar gasten kunt garanderen zonder hierbij in te leveren op sfeer of intimiteit. We kijken hierbij graag samen met jou naar je wensen, zodat de juiste indeling voor jouw gezelschap kan worden gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een congres, maar dan wel op een verantwoorde en veilige manier, waarbij we eventueel de bezoekers kunnen verdelen over meerdere ruimtes. Uiteraard zijn de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot hygiëne getroffen en geschiedt de uitservering van voedsel en dranken op gepaste wijze.

Fijn dat er goed is nagedacht over de routing op locatie!

Toevoeging: online publiek

We zijn gewend geraakt aan een nieuwe manier van werken; de trend van nu: webinars, online meetings & congressen. De Rijtuigenloods beschikt over alle faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Of wat dacht je van een hybride evenement? Waarbij een deel van je doelgroep fysiek aanwezig is en een deel het evenement volgt middels een livestream. Wij hebben voor elk type videoconferencing een passende oplossing. Voor verdere informatie, beschikbaarheid en een op maat gemaakte offerte, neem contact met ons op!

 

Nog meer garantie?

De Werelt is aangesloten bij het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt of neem contact met ons op!

Neem contact op Ontdek de arrangementen Bekijk het garantiefonds
  • Deel dit bericht