Next Venue garantiefonds voor evenementen

Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue Garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en alle zekerheden die het fonds biedt!

Het Next Venue garantiefonds biedt

Altijd de garantie om je evenement te verplaatsen bij calamiteiten, tot aan 10 werkdagen voor de uitvoerdatum van het evenement. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig!

Handig, zo kies je voor zekerheid in onzekere tijden!

De regels?

Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan eenmalig tot aan 10 werkdagen voor de uitvoerdatum van het evenement worden ingelost bij de volgende calamiteiten:

  • Bij een pandemie, zoals Covid-19
  • Verbod vanuit de overheid om je evenement te organiseren
  • Overlijden directie

De kosten?

Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde

En goed om te weten:

Je kunt eenmalig verplaatsen. Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 15 andere Next Venue-locaties.

Neem contact op

Vragen en/of opmerkingen over het Garantiefonds? Neem contact op, wij helpen je verder en vertellen je graag meer over hoe het werkt.

Neem contact op Bekijk de arrangementen
  • Deel dit bericht