Bruiloft met overnachting

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bruiloft met overnachting. Wij snappen waarom! Met twee huwelijksdagen heb je namelijk dubbel zoveel mooie momenten. We geven je vijf redenen om de liefde lekker uitgebreid te vieren.

1. Je beleeft je bruiloft bewuster
De meeste bruidsparen zullen je vertellen dat hun huwelijksdag voorbij gevlogen is. Er zijn ook zoveel hoogtepunten. Na de ceremonie staat de borrel alweer klaar, voor je het weet dineer je met de daggasten en daar zijn de eerste feestgangers al. Tijdens een meerdaagse bruiloft kun je rustig genieten van al die mooie momenten. Zo beleef je jullie huwelijksdag veel bewuster.

Bekijk het trouwarrangement

2. Je spreekt echt al je vrienden en familie
Je viert de liefde niet voor niets met mensen die veel voor jou betekenen. Dan is het fijn als je rustig de tijd hebt om ze allemaal te spreken. Dat is een groot voordeel van een bruiloft die twee dagen duurt. Je hoeft je namelijk niet te haasten. Daardoor heb je veel meer van die kleine momenten waar je even kunt stilstaan bij die speciale band met bijvoorbeeld je beste vriend of vriendin. Denk bijvoorbeeld aan die relaxte weddingbrunch op the day after. Dat is nou typisch zo’n moment waarvan veel bruidsparen achteraf zeggen: dat voegde écht wat toe aan onze huwelijksdag!

3. Je hebt een plek om je terug te trekken
Nog zo’n groot voordeel van een trouwlocatie waar je kunt blijven slapen? Je kunt al je spullen aan het begin van de dag lekker op je eigen hotelkamer leggen. Wil je je tussendoor opfrissen, je make-up bijwerken of gewoon even een momentje rust: dan heb je een fijne plek waar je je even kunt terugtrekken.

4. Je kunt een droomfeest houden
Kies je voor een bruiloft met overnachting? Dan kun je de huwelijksdag afsluiten met een onvergetelijk feest. In ons trouwarrangement zijn namelijk dertig luxe hotelkamers voor jouw gasten inbegrepen. Je beste vrienden hoeven dus niet vroeg naar huis, iedereen kan lekker aan de bubbels. En als je uitgedanst bent en de lichten uitgaan, borrelen jullie nog even na op het terras of in de loungebar.

5. Een perfecte afsluiting in de bruidssuite
De terugrit naar huis. Dat is toch altijd een beetje een spelbreker tijdens je bruiloft. Het verbreekt toch een beetje de betovering van zo’n magische dag. Ook daarom is een huwelijk in een hotel een echte aanrader. Kan je kersverse echtgenoot je gewoon de trap optillen naar jullie romantische bruidssuite. Slapen? Nou, eerst nog even relaxt bubbelen in de jacuzzi op jullie privéterras natuurlijk. Met een glaasje champagne en uitzicht op het bos blik je nog even terug op een waanzinnige dag, voordat jullie samen tussen de lakens van het kingsize hotelbed duiken!

Ben je benieuwd naar onze trouwlocatie midden in de bossen? Laat je gegevens achter. Dan belt onze wedding advisor je terug. Tip: je kunt natuurlijk ook een keer een weekendje weg boeken in De Werelt. Dan kun je zelf de locatie ervaren en ontdek je meteen hoe mooi de omgeving is.

Neem contact op