Disclaimer

Aan de inhoud en samenstelling van deze website is uiterste zorg besteed om jou te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Desondanks is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of onjuist is. Congrescentrum De Werelt aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Congrescentrum De Werelt behoudt te allen tijde het recht de inhoud van deze website op welke reden dan ook te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder enige kennisgeving hiervan.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor deze door jou wordt geraadpleegd.

Congrescentrum De Werelt sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met technische storingen.

Bepaalde links op deze website leiden naar gegevens die door een derde partij worden onderhouden en over wie Congrescentrum De Werelt geen controle kan uitoefenen. Congrescentrum De Werelt geeft dan ook geen enkele garantie en aanvaard geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze websites. Ook aanvaardt Congrescentrum De Werelt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid van informatie verkregen via deze links.

Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze website berust bij Congrescentrum De Werelt. Congrescentrum De Werelt machtigt jou delen van deze website voor niet commerciële doeleinden te kopiëren.

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelhamers. Graag maken wij een succes van jouw bijeenkomst!

088 - 000 1586

Adviesgesprek / Rondleiding

Waarom de Werelt in Lunteren

  • Voor kleine en grote groepen 10 tot 600 personen

  • Diversiteit aan ruimtes 15 flexibele zalen

  • Overnachten 127 hotelkamers

  • Gratis parkeren 400 parkeerplaatsen

  • Horeca en recreatie mogelijkheden Restaurant, bar, lounge en diverse terrassen