Optimaal congrescomfort

Bij De Werelt vind je alle zalen, subruimtes en faciliteiten die je nodig hebt om kennis te delen, te inspireren en te verbinden. Met 15 flexibele ruimtes is het congrescentrum geschikt voor 10 tot 600 personen. De ligging in de bosrijke omgeving van Lunteren zorgt bij aankomst voor het wow-gevoel. Dat maakt De Werelt dé locatie voor jouw congres, seminar of symposium. Je vindt bij ons alle rust en ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst.

De Werelt beschikt over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en gastvrij bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heb jij als organisator van bijeenkomsten slechts één aanspreekpunt!

Onze medewerkers denken graag met je mee over de locatie-indeling, zaalinrichting en culinaire & technische invulling van jouw bijeenkomst. En als je dat wilt, delen we ook graag onze ideeën voor jouw congres, seminar of symposium.

Op zoek naar een congreslocatie in Gelderland met overnachtingsmogelijkheden? Bij De Werelt kunnen congresbezoekers overnachten in één van onze 127 hotelkamers. De kamers hebben allen daglicht en zijn voorzien van een douche, wastafel, toilet, wifi en veelal met televisie.

Je boekt al een eenpersoonskamer vanaf €86,50 en een tweerpersoonskamer vanaf €122,-. Inclusief heerlijk ontbijt natuurlijk. 

Check beschikbaarheid

Korte break, middagpauze of een netwerkafsluiter? Wij zorgen dat het jouw congresbezoekers tijdens deze momenten aan niets ontbreekt. Van eerlijke koffie tot een gezonde lunch. En van een aangeklede borrel tot een smakelijk dinerbuffet of uitgeserveerd diner; onze koks zorgen voor een foodbeleving op niveau. Congrescentrum De Werelt heeft een eigen keuken met veel mogelijkheden. We werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten uit de omgeving.

"Het congrescentrum stelt zich flexibel op en beschikt over een breed scala aan zalen en faciliteiten"

The Graduate School PE&RC organiseert al een decennium lang cursussen, workshops en congressen bij De Werelt.

Vrijblijvend adviesgesprek / rondleiding

author 

Lennart Suselbeek

Europazaal
De Werelt Lunteren_dec2018-12.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-13.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-18.jpg
De Werelt Lunteren_dec2018-21.jpg

Zalenoverzicht

Centraal gelegen congreslocatie in Midden Nederland met 15 multifunctionele ruimtes waarin tal van opstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Jouw congres of vergadering bij De Werelt?

Offerte aanvragen